BOOGI

KILLERI TUOTANTOSOFTA TAPAHTUMAPAIKOILLE

For us, by us.

Boogi on tapahtuma-alan tekijöiden suunnittelema alan muuttuviin tarpeisiin kehitetty myynnin, viestinnän ja tuotannon hallinnointiohjelmisto.

Tsekkaa lisätiedot täältä !

RATKAISU TUOTANNON KESKITTÄMISEEN

Boogi on ratkaisu tapahtumapaikkojen yleiseen probleemaan: tiedon ja kommunikoinnin hajanaisuuteen. Boogin core on prosessien hallinta, keskitetty viestintä, työn ja toiminnan ohjaus, myynti ja resurssointi. Palvelukokonaisuuteen pystyy liittämään useimmat tapahtuma-alan tarpeet ja näin karsimaan rinnakkaisia alustoja. Boogi mahdollistaa myös rajapinnan muihin palveluihin.

LOOGINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

Boogi noudattaa tapahtumajärjestämisen logiikkaa. Prosessi kulkee lineaarisesti, joten käyttöönotto on loogista ja helppoa.

Boogin toiminnan ytimessä on kalenteri. Sen kautta hallitaan prosesseja. Kalenterinäkymään voidaan tuoda tilavarausten kanssa rinnakkaisesti vaikkapa tapahtumien julkaisupäivät, markkinoinnin deadlinet tai työntekijöiden palaverit ja avoimet tehtävät. Tietoa voidaan rajoittaa turvallisesti käyttäjäprofiilin mukaan.

MOBIILI VIESTINTÄALUSTA

Boogi tuo työyhteisön viestinnän uudelle tasolle. Hailerin toteuttama alusta mahdollistaa nopean viestinnän käyttäjien välillä, halutussa kontekstissa. Lisäksi yksittäiseen tapahtumaan voidaan kutsua halutessaan myös ulkopuolia käyttäjiä. Näin tuotannon voi keskittää yhden keskustelukanavan alle.

Viesteissä voi lähettää tekstin lisäksi liitteitä ja järjestää videoneuvotteluita.

Boogi toimii mobiilissa IOS ja Android appina. Seilainpohjaisena Boogia voi käyttää millä vain selaimella.

BOOGI x HAILER KOMBOSSA SEINÄT EIVÄT TULE VASTAAN

Boogi ohjelmisto toimii pilvipalveluna Hailerin alustalla. Hailerin ominaisuudet ovat lisättävissä Boogin käyttäjille saman palvelun alle. Tämä mahdollistaa modulaarisesti asiakkaan tarpeisiin rakennetun kokonaisuuden, joka vastaa tapahtumajärjestämisen lisäksi myös esimerkiksi CRM:ään, turvallisuuteen, kiinteistöhuoltoon, raportointiin ja muiden prosessien hallintaan. Kaikki yhden palvelun takana.

ASIAKKAAT

Boogin asiakkaita ovat mm areenat, klubit, ravintolat, yksityiset tapahtumatilat, teatterit, museot, tanssisalit, sirkukset, catering-yritykset, tapahtumakonsernit sekä avoimet tapahtumapaikat. Kaikilla on omanlaisensa tarpeet. Boogista on saatavilla Lite, Pro sekä Unlimited -versiot. Palvelukokonaisuus on aina tehokas ja asiakkaan toiminnan kokoinen

YHTEYSTIEDOT | BOOGI

Boogi.fi

Eeka Mäkynen
eeka@boogi.fi